За насAromo.bg е онлайн магазин за оригинални маркови парфюми, който се различава от повечето сайтове на българския пазар с това, че поддържа собствена складова база и не разчита на прекупвачи, за да доставя своите продукти. Ние зареждаме стоката си и от официалните вносители на парфюми за Република България и за това гарантираме за тяхното качество.

Разполагаме с богат асортимент от продукти - парфюми, парфюми без опаковки, комплекти и други, които предлагаме на нашите клиенти. Мисията ни е да доставим перфектно обслужване от първия клик и най-ниски цени, които пазара може да позволи. Ние сме тук, за да предоставим най-новите парфюми от най-известните модни марки на най-актуалните условия. Нашият екип от консултанти е на ваше разположение всеки работен ден, за да ви насочи към желания аромат.

Ежечасно актуализираме продуктовата си гама и цени така, че да сме предпочитан за вас онлайн магазин за парфюми. Поемаме ангажимент да получите най-качественото обслужване и бърза доставка. Постоянно организираме намаления на голямо количество парфюми в обширни промоционални кампании.

Защо да изберете нас? Разберете причините тук!

 

Имаме и физически магазин, който се намира в град Пловдив на улица "Христо Г. Данов" 23:Aromo.bg е собственост на:

„Славей“ ЕООД

Гр. Пловдив, ул. „Христо Г. Данов“ 23

ЕИК: 160050539


Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.