Изберете БългарскотоAromo.bg е сайт за онлайн парфюми създаден в България, за да обслужва Българските потребители. Ние доставяме артикулите си и от доставчици, които са сертифицирани от производителите на парфюми. Отдадени сме изцяло на българската икономика и данъците, които плащаме остават в България, а не отиват в други държави, чиито фирми оперират на наша територия.

Гарантираме, че не сме на системата дроп-шипинг и не използваме услугите на прекупвачи и поддоставчици на Чешки, Полски или други, чужди страни.

Призоваваме нашите клиенти да ни се доверят и да пазаруват от Аромо.бг - магазин на онлайн парфюмерия, за да подкрепят Българското. От наша страна гарантираме, че ще получите 100% оригинален продукт на евтина цена. Ако искате да се уверите в качеството на парфюмите ни, можете да посетите физическия магазин на Аромо.бг в град Пловдив на ул. "Христо Г. Данов" 23. 

Вярваме, че няма по-голям гарант за качество от хилядите доволни клиенти, които са пазарували от нас през годините. Ще се радваме ако ни се доверите и имаме възможността да докажем нашата отдаденост.


Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.