Начин на доставкаДоставката на оригинални парфюми от Aromo.bg се извършва чрез куриерска фирма ............

Ако общата стойност на поръчката ви е над 100лв. получавате безплатна доставка.

Ако се намирате на територията на град Пловдив, вие можете да вземете парфюма си веднага след поръчката в сайта (ако продукта е отбелязан като "наличен"). За целта трябва да посетите физическия ни магазин, който се намира на ул. "Христо Г. Данов" 23. Ако желаете той също може да бъде доставен до посочен от вас адрес.

Ако се намирате, в която и да е точка на страната, то доставката на налични продукти става за 1 или 2 работни дни. Парфюмите по заявка или тези,които са с изчерпано количество се доставят по предварително уговорен с клиента срок. Изпълняваме и специални изисквания свързани с куриерската фирма, адреса на доставка или получаване на даден офис при желание на потребителите.

Доставки се извършват всеки работен ден от 09:00 до 19:00 и до 14:00 в Събота. През официалните празници и Неделя доставки не се извършват. Поръчките от клиенти се обработват и изпращат до 17:00 на текущия ден. Направени заявки след този час ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Може да оставяте коментар към всяка заявка ако искате да обърнем специално внимание на ваша молба свързана с доставката.

След като сте направили поръчка в сайта, вие ще получите автоматичен имейл и/или телефонно обаждане за потвърждение на детайлите по заявката ви.

Специални условия важат за поръчки над 5 кг. Моля да се свържете с наш сътрудник при наличието на такава поръчка.

Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.