Ниски цени на Оригинални ПарфюмиСигурно много от вас се питат как постигаме тези ниски цени на оригинални маркови парфюми. Отговорът на този въпрос се крие във факта, че фирмата собственик на Aromo.bg е вече на пазара повече от 10 години и е изградила стабилни връзки с официалните представители на марките парфюми за България. Отделно количествата, които ние купуваме ни позволяват да използваме допълнителни отстъпки от стандартните цени.

Нека евтината цена на нашите продукти не ви води към мисълта, че има нещо "не както трябва". Всички наши парфюми са 100% оригинални с доказан произходи качество. Стремим се да пазим актуални, ниски цени спрямо другите сайтове за онлайн парфюми и така да ви печелим като клиенти.

Можем да си позволим и страхотни оферти, от които печели единствено нашите клиенти. Може да бъдете спокойни и да ни се доверите. Няма по-добър гарант за качество от хилядите доволни клиенти, които вече са пазарували от нашата фирма. 

Поставяме си за цел да продаваме евтини парфюми, който са абсолютно оригинални с доказан произход. Това е и нашата основна цел - да направим истинските аромати достъпни за всички хора. 

Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.