Общи УсловияРазделът „Общи условия“ обясняват и конкретизират взаимоотношението между „Славей“ ЕООД (наричан оттук насетне Aromo.bg) от една страна като продавач и потребителите на електронни (интернет услуги) намиращи се на домейн Aromo.bg (наричан за кратко „сайт“).Тези условия важат за всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон приемат изцяло тези Общи Условия и се съгласяват да ги спазват.

 

1.      Данни за търговеца

 1.1.  Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

Наименование на доставчика

„СЛАВЕЙ“ ЕООД

ЕИК (БУЛСТАТ)

160050539

Седалище и адрес на управление

Гр. Пловдив, ул. „Христо Данов“ 23

Кореспонденция

Контакти с нас


                  1.2 Надзорни Органи

Комисия за защита на потребителите (КЗП)
Адрес: 1000 София, пл."Славейков" №4А,
тел.: 02 / 980 25 24
факс: 02 / 988 42 18
гореща линия: 0700 111 22
уеб-сайт: www.kzp.bg


2.      Продукти

 2.1.  Парфюми

Всички парфюми в електронен магазин за парфюми Aromo.bg са 100% оригинални с доказан произход и качество. Изложените цени са в включено ДДС. Това е крайна цена за потребителя и не подлежи на други данъци или такси. Сайтът запазва правото си да променя цените на стоката във всеки един момент.

2.2.  Парфюми без опаковка

Това са продукти, които са без официална опаковка/кутия и в някои случаи без капачка. Сайтът ви уверява, че тези продукти, че качеството на тези продукти е същото като стандартните продукти с опаковка. Парфюмите без опаковка не са употребявани или ползвани по никакъв начин. Тези парфюми пристигат при нас в транспортна опаковка.

2.3.  Парфюм на деня

Всеки ден Аромо.бг предлага на потребителите различен парфюм с отстъпка, който можете да закупите. Количествата са ограничени и офертата важи до тяхното изчерпване.

2.4.  Други промоции и оферти

Сайта предлага много продукти, които са с намалена от стандартната изложена цена. Тези оферти са с ограничени количества и офертата важи до тяхното изчерпване. За да проверите наличност можете да позвъните на един от оставените телефони за контакт.

 

3.      Ползване на сайта

3.1.  Регистрация

Aromo.bg дава възможност на своите потребители да направят поръчка онлайн и по телефона, като предлага тя да се извърши със или без регистрация в самия сайт.

Ако потребителя реши да се регистрира, той е длъжен да попълни отбелязаните задължително полета с максимално изчерпателна и вярна информация.Тези полета включват: име, фамилия, телефон за връзка и и-мейл. Трябва да изберете и парола за достъп.

Всяка една липса или неточност в предоставените данни може да усложни и забави вашата поръчка.

След регистрацията и отваряне на профил в нашата система вие ще имате правото да променяте контактните данни при всяка индивидуална поръчка.Ще можете и да посочите представител, който да е упълномощен да получи поръчката вместо вас.

С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

3.2.  Защита на личните данни

Всички лични данни, които сайта Aromo.bg получава от своите потребители(Имена, Телефони и И-Мейл) ще бъдат използвани само и единствено за обслужването на клиента и изпълнение на договорните поръчки – приемане и изпълнение на поръчката, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (чиито абонамент може да бъде отменен) и при възникнали проблеми с поръчката. Aromo.bg гарантира,че предоставените лични данни няма да бъдат споделяни с трети лица или използвани за цели различни от споменатите в тези Общи Условия.

Абонирането към информационния бюлетин на Аромо.бг е изцяло по желанието на регистрираните потребители в сайта и може да бъде прекратено по всяко време. Всички данни на клиентите могат да бъдат изтрити от базата данни на Аромо.бг при желание на даден потребител.

3.3.  Поръчка

Поръчките в електронния магазин Аромо.бг се приемат 24 часа в денонощието включително почивните дни и официалните празници. При финализирането на вашата поръчка ще ви се даде възможността да прегледате всички детайли свързани с нея, както и да направите нужните корекции. Тези детайли включват цена на продукт/и, данни за контакт и адрес на доставка. След приключване на заявката вие ще получите автоматичен мейл с цялата информация касаеща текущата ви заявка. Възможно е и телефонно обаждане от страна на Аромо.бг за потвърждение на поръчаните продукти, както и адреса за доставка.

Потребителят направил поръчка от сайта Аромо.бг ще бъде уведомяван посредством и-мейл или телефон за етапа на обработването на неговата поръчка. Състоянието на дадената заявка можете да следите от вашият профил в сайта.

3.4.   Цена на Поръчката

Крайната цена на вашата поръчка в онлайн магазин за парфюми Aromo.bg е сбор от цените на всички отделни артикули, които сте заявили. Всички цени, които виждате в сайта са с включен Данък Добавена Стойност (ДДС) и не подлежат на промяна от момента на заявката до заплащането. Към тази цена в определени случай може да бъде добавена и цена за доставка. Повече на нея може да научите в раздел „Начин на доставка“.

Aromo.bg има правото да променя цените на продуктите, които продава, във всеки един момент без предварително да уведомява потребителите си. При допускане на технически грешки касаещи цените на даден продукт Aromo.bg има правото да откаже поръчката без да дължи каквото и да е обезщетение на потребителя. Aromo.bg се задължава да върне сумата в пълен размер ако тя е била платена.

3.5.  Проблеми при изпълнение на поръчката

Вашата поръчка може да бъде забавена или неизпълнена по една от следните причини:

-       Един или повече от поръчаните артикули не са налични в момента и не могат да бъдат доставени в дадения срок. При тази ситуация Аромо.бг ще ви потърси на дадения телефонен номер в най-кратки срокове, за да се потърси решение.

-       Не е извършено плащане при избран метод наплащане, които изисква предварително изпращане на дадената сума (банков превод, ePay, Paypal, Western Union)

-       Потребителят не е въвел правилно едно или повече полета, които са важни за доставката. При такава ситуация Аромо.бг ще позвъни на дадения телефонен номер в най-кратки срокове.

-       Липса или неправилно попълнен телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката от страна на Aromo.bg, то всички допълнителни разходи ще са за наша сметка. Във всички останали случаи потребителите носят отговорност за допълнителните начисления по доставката.

3.6.  Начини на плащане

3.6.1. Наложен Платеж – При получаване на вашата стока дължимата сума се заплаща на куриера.
3.6.2. Банков превод – Заплащането на поръчката се прави предварително по указаната от Аромо.бг банкова сметка. При получаване не дължите нищо на куриера.

    3.7.  Отказ от поръчката

Потребителите на сайта Aromo.bg имат правото да се откажат от направената поръчка в рамките на 14 дни след получаване на поръчката. Отказаната стока се изпраща или доставя на посочен от Aromo.bg адрес, като разходите по доставката са за сметка на клиента.

100% от платената сума се възстановяват само ако:

-       Продукта бъде върнат със стокова разписка (касова бележка).

-       Търговския вид не е нарушен:

o  Опаковката не е разкъсана.

o  Целостта на стоката не е нарушена.

o  Не са премахнати етикети и други.

-       Наш служител прегледа и се увери, че продукта е същият, които е изпратен.

Гореспоменатите точки са в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, Аромо.бг не дължи компенсация.

В случай, че към продукта са били изпратени допълнителни материали от всякакво естество, то клиента се задължава да върне и тях. Ако неуспее да го направи Aromo.bg недължи компенсация.

Рекламации се приемат само при уговорена такава по телефона или по и-мейл. Aromo.bg запазва правото си да откаже рекламация в случай, че фирмата не е уведомена предварително.

Транспортните разходи по връщане на стоката от клиента към Aromo.bg са изцяло за сметка на клиента. Той има правото да избере дали да върне продукта в наш офис или да го изпрати по куриерска фирма. Адресът на фирмата можете да намерите в раздел „Контакти“.


4.     Други

 4.1.  Спорове и жалби

При възникнали неуредени ситуации или спорове, клиентът има право да отправи допълнителни запитвания към наш сътрудник на един от дадените форми за контакт.

4.2.  Цени във физически магазин на „СЛАВЕЙ“ ЕООД

Изложените в Aromo.bg цени важат само за онлайн магазина на фирмата. 


Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.