РекламацииПотребителите на онлайн магазин за парфюми Aromo.bg имат правото да се откажат от направената заявка в рамките на 14 календарни дни след получаване на стоката. Отказаната стока се изпраща или доставя на посочен от Aromo.bg адрес, като разходите по доставката са за сметка на клиента.

100% от платената за продукта* сума се възстановяват само ако:

-   Продуктът бъде върнат със стокова разписка (касова бележка).
-   Търговския вид не е нарушен:
    o   Опаковката не е разкъсана.
    o   Целостта на стоката не е нарушена.
    o   Не са премахнати етикети и други.
-   Наш служител прегледа и се увери, че продукта е същият, който е изпратен.

Гореспоменатите точки са в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, Аромо.бг не дължи компенсация.

В случай, че към продукта са били изпратени допълнителни материали от всякакво естество, то клиента се задължава да върне и тях. Ако не успее да го направи Aromo.bg не дължи компенсация.

Рекламации се приемат само при уговорена такава по телефона и по е-мейл. Може да използвате и онлайн формата за рекламации тук. Aromo.bg запазва правото си да откаже рекламация в случай, че фирмата не е уведомена предварително.

Транспортните разходи по връщане на стоката от клиента към Aromo.bg са изцяло за сметка на клиента. Той има правото да избере дали да върне продукта в наш офис или да го изпрати по куриерска фирма. Адресът на фирмата можете да намерите в раздел „Контакти“.

Ако вината за рекламация е на Aromo.bg, то ние поемаме всички разходи свързани с оправянето на грешката. Например изпращане на грешен продукт, разфасовка или модел.

*Сумата за продукта не включва цената за доставка. Ако искате да върнете даден продукт, който струва 50лв. и с доставката е излезнал 55лв., Аромо.бг възстановява само цената на продукта, в случая 50лв.
Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.