Само оригинални парфюмиВ онлайн магазин за оригинални парфюми Aromo.bg предлагаме само и единствено оригинални продукти. Доставяме стоката си и от официалните вносители на всяка една марка парфюми за Република България. Абсолютно всички артикули в сайта са нови и неупотребявани. Качеството и доброто обслужване е на първо място за Aromo.bg.

Aromo.bg е изцяло Български онлайн магазин за парфюми със собствена складова база. Ние не сме прекупвачи и представители на Чешки, Полски или Унгарски фирми, които чакат по 6-7 дни при всяка заявка. Нашите налични продукти могат да достигнат до вас в деня на поръчката ако се намирате в град Пловдив или на следващия ден ако сте в друга точка на страната.

Ако искате да разберете как да разпознавате оригиналните парфюми от ментетата, можете да получите повече информация в раздел "Как да разпознаем оригинала".

Може да се уверите в качеството и оригиналността на парфюмите ни във физическият ни магазин на улица "Христо Г. Данов" 23 в град Пловдив. Имаме повече от 10 години опит в бизнеса с парфюмерия и козметика и хиляди доволни клиенти.

Може да ни се доверите напълно, че продукта, който сте заявили ще е оригинален и с гарантиран произход.

Ако имате въпроси относно качеството на продуктите не се колебайте да се свържете с нас на един от посочените методи за контакт тук.

Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.