Характеристики на Aromo.bg


аааа
аааа аааа
100% Оригинални Парфюми Експресна Доставка
аааааааа аааа
Абсолютно всички продукти, които Aromo.bg предлага на своите клиенти са 100% оригинални с доказан произход и качество. Ние зареждаме нашите артикули само от официалните представители на всяка една марка парфюми за България. Гарантираме, че ще получите оригинален продукт, без компромис.
Всички артикули, които са в наличност на склад могат да бъдат при вас на същия ден, ако се намирате в град Пловдив или на следващия ден, ако сте в друга точка на страната. Aromo.bg разполага със собствена складова база за разлика от повечето онлайн търговци на парфюми. Затова можем да си позволим експресна доставка, а не да чакате по 5-6 дни.
аааа
аааа
Най-ниски Цени Българска Фирма
аааа
В динамиката и развитието на онлайн търговията на парфюми, цената е от определящо значение за успеха на Aromo.bg. Ние се стремим да предложим най-актуалните и ниски цени за продуктите на нашите клиенти. Сайта ежедневно организира обширни промоционални кампании и оферти на любимите ви марки. Aromo.bg е изцяло Българска фирма, която не е представител на трети фирми от други държави. Ние се регулираме от всички права и наредби съобразно с Бълскарското законодателство. Данъците, които плащаме като юридическо лице остават в страната ни. За разлика от други сайтове, ние не сме на системата Drop Shipping, а зареждаме стоката си от други Български фирми.
аааа
аааа
Хиляди Доволни Клиенти Физически магазин
аааа
Единственото, което има значение за нас е да имаме клиенти, които са останали повече от доволни от пазаруването си в Aromo.bg. Ние се стремим да надминем очакванията на всеки един от вас във всяко едно отношение. Доверието, което ни имате никога не е останало напразно. Може да разчитате на нас при покупката на парфюми и други стоки. Фирмата собственик на Aromo.bg датира много преди онлайн търговията с парфюми да стане ежедневие. Имаме повече от 10 години опит в този бранш. Може да посетите физическия ни магазин, който се намира на ул. "Христо Данов" 23 в град Пловдив. Там можете да видите парфюмите, които продаваме от първа ръка и да се убедите в тяхното качество.
аааа
аааа
Лесна Рекламация Опит
аааа
Aromo.bg предлага на своите клиенти и лесна рекламация до 14 дни след получаването на стоката. Ние ще ви върнем 100% от платената сума за продукта, ако отговаряте на изискванията, които са описани в раздел "Oбщи условия". Може да се възползвате от тази услуга ако полученият продукт не е този, който сте очаквали. Опита, който сме натрупали до момента в сферата на парфюмерията и козметиката ни тласка към постоянно усъвършенстване в областта. Разчитаме на високо ниво на професионализъм и точност в отношенията ни към всеки клиент. Нашият високо квалифициран екип е на ваше разположение винаги когато имате нужда от съвет.
аааа
аааа
Богат Асортимент Защита на личните данни
аааа
Aromo.bg разполага с голямо количество налични продукти, от който можете да избирате. В случай, че търсите нещо и не можете да го откриете ние изпълняваме и заявки, трябва само да ни се обадите. Обновяваме гамата от артикули всеки ден като пускаме все нови и нови парфюми на промоция. Имаме и ежедневна мега оферта за 1 мъжки и 1 дамски парфюм. Aromo.bg декларира, че предоставените лични данни ще бъдат използвани само във връзка с обслужването на клиента, контакт и изпращане на информационни бюлетини. Aromo.bg гарантира,че запазва пълна конфиденциалност на личните данни, които клиента предоставя и няма да ги споделя с трети лица, съгласно Закона за защита на личните данни.

Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.