Често Задавани ВъпросиЗа да подобрим цялостното изживяване на потребителите на онлайн магазин за парфюми Aromo.bg сме подготвили списък с въпроси и техните отговори. Чрез тях вие бързо можете да научите много за парфюмите, организацията на сайта и какво предлагаме в нашия онлайн магазин. При възникване на допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържeте с нас!

1. Какви са видовете парфюми?

Има няколко вида парфюми, които се предлагат в Aromo.bg.

Eau De Toilette (EDT) - Преведено на Български това е Тоалетна Вода, която съдържа между 5% и 15% ароматен концентрат (масла). Това е и най-разпространената форма на парфюм, който се използва и е подходяща за летните месеци. Нотките, които може да усетите са връхните и те се долавят през цялото време, не променят аромата си.

Eau De Parfum (EDP) - Това е парфюмна вода и концентрацията на аромати варира между 10% и 20%. Най-често е средно около 15%. Парфюмната вода е по-трайна и силна от тоалетната вода и аромата и се характеризира с по-тежка сърцевина. Тъй като средните тонове са по-осезаеми и силни се препоръчва за по-хладните месеци от годината.

Le Parfum (LP) - Парфюмният екстракт е най-пречистеният парфюмен вид, който се предлага. Концентрацията на ароматните (етерични) масла е между 20% и 40%. Той се характеризира с изключителна трайност достигаща до 24 часа. Ако помиришете парфюмният екстракт за 1-ви път и веднага след това отново, може да усетите как ароматът му се изменя и прелива. Той е подходящ за вечерни събития.

Eau De Cologne (EDC) - Или казано на Български одеколон, съдържа най-малко ароматен концентрат - между 3% и 8%. Той е ефективна комбинация между етерични масла, алкохол и вода. Мъжките одеколони се различават от дамските, но имат една обща характеристика - ароматната им нотка е цитрусова.

2. Парфюмите, които предлагате оригинални ли са?

Абсолютно всички парфюми в Aromo.bg са 100% оригинални с доказан произход и качество. Ние не правим компромиси щом се отнася до продуктите, които предлагаме на своите клиенти.

3. Какво е Парфюм без опаковка?

Парфюмите без опаковка са парфюми, които се предлагат на търговците, за да рекламират ароматите. Те се използват за "пробване" на даден аромат като се пръскат върху хартия или директно на кожата. Някой път те могат да пристигнат без опаковка, капачка или надписи. Най-често при поръчка идва в бяла или картонена кутия. Градски мит е, че Парфюмите без опаковкаса по-концентрирани от парфюмите, за да се харесат повече. Производителите слагат абсолютно един и същ продукт както в парфюма за продажба, така и в Парфюмите без опаковка.

4. Какво е качеството на Парфюмите без опаковка?

Съдържанието на Парфюмите без опаковка и на парфюма е абсолютно еднакво. Единствената разлика е в опаковката.

5. Гарантирате ли за качеството на продуктите Ви?

Aromo.bg доставя своите продукти само и единствено от официални доставчици за всяка една парка парфюми на територията на Република България. Ние гарантираме, че продуктите, които сте закупили са 100% оригинални. Можете да се убедите в това като посетите нашия магазин в град Пловдив на улица "Христо Данов" 23.

6. Колко струва доставката?

Доставката до адрес...................................................................................

7. Как мога да получа поръчания продукт в Пловдив?

Ако сте от Пловдив, то вие можете да вземете и платите поръчаният от сайта Aromo.bg парфюм още на същия ден от магазина, който се намира на улица "Христо Г. Данов" 23. По този начин вие спестявате сумата по доставката.

8. Колко време отнема на дoставката?

Доставката на поръчаните от вас продукти, които са в наличност отнема 1-2 дни. Т.е. ако поръчате даден парфюм през работен ден, на следващия ден ще е при вас. Ако поръчате продукт след работното ни време, вашата заявка се обработва на следващия ден и вие ще получите доставка на втория ден. Същото важи и за поръчките направени в Неделя.

Ако желаете да закупите парфюм, които не е наличен в момента или не е изложен в магазина, можете да позвъните на телефона и наш сътрудник ще ви обясни колко време ще отнеме, за да го получите.

9. Може ли да изготвите индивидуални оферти?

Ако имате запитване за по-голямо количество парфюми, можем да изготвим още по-привлекателна оферта от изложените в сайта цени. За целта трябва да позвъните на един от посочените за контакт телефони.

10. Парфюма, който получих се различава от снимката в сайта. Защо?

Производителите на парфюми често променят визията на своите аромати. Снимки те в Aromo.bg са демонстративни и може да се различават от продукта, който ще получите. Това не трябва да ви притеснява, парфюмът е абсолютно идентичен като аромат с всички версии на опаковката. Екипът на онлайн магазин за парфюми Aromo.bg се старае да поддържа най-новите снимки на ароматите, които предлага.

11. Мога ли да върна продукт?

Вие може да върнете продукта, които се поръчали и да възстановите 100% от платената сума в рамките на 14 дни от получаването и ако отговаряте на изискванията описани тук.

12. Мога ли да поръчам продукт без да правя регистрация в сайта?

Да, това е възможно като изберете опцията от менюто за приключване на покупката.

13. Забравих данните на акаунта си, как мога да ги върна?

Ако сте забравили данните от своя акаунт в Aromo.bg можете да възстановите достъпа си като изберете "Забравена Парола" от менюто за вход. Там трябва да въведете имейл адреса си да натиснете бутона "Продължи". Системата автоматично ще генерира нова парола и ще ви я изпрати на посоченият имейл адрес. Съветваме ви след като влезнете с нея да я промените от "Моят Профил".

14. Направих поръчка, но не получих потвърждение, какво да правя?

В повечето случаи при поръчка наш сътрудник се обажда на посоченият телефон за контакт, за да потвърди детайлите по заявката. Системата автоматично изпраща имейл, че поръчката ви е приета.

В случай, че не сте получили нито имейл, нито обаждане ви съветваме да ни позвъните на телефона за контакт и да разрешим проблема.

15. Как правилно да избера парфюм?

При избора на парфюм най-голямо значение оказва индивидуалния вкус на всеки човек. Ако купувате парфюм за себе си, най-добре е да го приложите на собствената си кожа и да го помиришете от нея. Не е правилно да избирате аромат от капачката или пръскане върху хартия, аромата на парфюма се променя при допира с кожата. Ако нямате възможност да го помиришете можете да се ориентирате от описанието на ароматните нотки във всеки продукт в Aromo.bg

16. Как да нанесем парфюма?

Доброто нанасяне на парфюма е жизнено важно за неговия аромат. Правилото е той да се пръсне/нанесе там където кожата е най-топла. Например зад ушите и вътрешната страна на лактите. На косата и върху дрехите парфюмите също ухаят приятно, но не са толкова дълготрайни. Не нанасяйте парфюми по коприна или бели дрехи.

17. Мога ли да комбинирам два или повече парфюма?

Не е препоръчително да смесвате парфюмите. Всеки един от тях има индивидуална есенция, която не е добре да се смесва с друга такава. Можете да получите твърде силна и натрапчива миризма като резултат от налагането на два или повече парфюма.

18. Променя ли се аромата на парфюми при консумирането на различни храни?

Парфюмът никога не може да промени аромата си. При консумацията на храни с много подправки може да се промени естественият аромат на кожата ви и това да доведе леко изкривяване на аромата на парфюма.

19. Как се познава, че парфюма вече не е годен?

Обикновено срокът на годност на парфюмите варира между 1 и 4 години. Парфюмът трябва да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина и при температура под 22 градуса. Киселиникавият аромат може да е признак, че годността на парфюма изтича.

20. Може ли парфюма да промени настроението Ви?

Отговорът на този въпрос е "Да"! Ароматите от парфюмите могат да влияят много на психиката на хората. Така добрите аромати могат да приповдигнат настроението на всички, които го усещат.

Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.