EMANUEL UNGARO


Emanuel Ungaro е роден в Италия през 1933 година. Той има трудно детство заради фашисткото управление на страна по това време и за това цялото му семейство се мести във Франция. Още в младежките си години той проявява таланта си и за това на 22 решава, че е готов да поеме предизвикателствата на живота. Ungaro заминава за Париж и започва работа при известния дизайнер Balenciaga. След като прекарва цели 6 години учейки се от големия майстор той решава, че е готов да се отдели и отваря собствен магазин.

Акцентите върху дрехите си са металните елементи. Това го отличава и прави изключително популярен за времето си. Ungaro тотално игнорирал това, което е модерно за момента, а следвал ума и сърцето ви в дизайните на дрехите си.

През 1983 година решава, че е време да се разрасне и така на бял свят се появява първия парфюм. Той се казва Ungaro Diva и е интересна смесица от мускусни аромати и тежки нотки. След успеха му обаче от компанията лансират нови и нови мъжки и дамски аромати. Всичко върви добре докато през 2004 Emanuel Ungaro решава, че повече не иска да се занимава със света на модата и напуска подиума.

Фирмата е закупена година по-късно и започва нова ера в развитието си. До момента Ungaro има над 35 аромата. Всички те са ръководени от принципите на компанията, които са „не модерното, а това което чувстваме“. За това парфюмите на Ungaro ти дават това несравнимо усещане за свобода и лекота.


Ungaro Pour L'Homme III EDT 100ml за Мъже

Ungaro Pour L'Homme III EDT 100ml за Мъже

Ароматните нотки, които преобладават в Ungaro Pour L'Homme 3 може да се опишат като цитрусово ф..

Цена: 44,00 лв.

Ungaro Pour L'Homme III EDT 100ml за Мъже БЕЗ ОПАКОВКА

Ungaro Pour L'Homme III EDT 100ml за Мъже БЕЗ ОПАКОВКА

Ароматните нотки, които преобладават в Ungaro Pour L'Homme 3 може да се опишат като цитрусово ф..

Цена: 35,00 лв.

Показани са от 1 до 2 от общо 2 резултата на (1 страници)
Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.