ESTEE LAUDER


Американският козметичен гигант Estee Lauder е основан пред далечната 1946 година. Не напразно споменахме думата гигант, защото компанията не е била тава когато е създадена. Малкото семейно предприятие започнало с продажби от врата на врата. Късмета и многото работа обаче помагат Estee Lauder да се превърне в цяла мрежа от компании, част от които са Tom Ford, Clinique, MAC и много други. Тези брандове са познати на много от нас като отделни фирми, но всички всъщност са под шапката на Estee Lauder. Сигурно сега си мислите, че е публична компания и можете да си закупите акции, грешка. Estee Lauder остава една от малкото частни компании, която се движи от поколението на семейството.

Малко след успеха на компанията Estee Lauder идва и първият им парфюм. Той е представен през 1953 и се казва Youth Dew. Може да се учудите, но това е и най-успешния аромат на Estee Lauder, който се произвежда и продава до ден днешен. След него разбира се козметичния гигант пуска много други парфюми, които също са толкова интересни колкото предшественика си.

Портфолиото от парфюми на Estee Lauder нямаше да е толкова успешно без постоянната подкрепа и съдействие от най-големите имена в парфюмерийната индустрия. Младежката насоченост в комбинация със зрели нотки кара парфюмите на Estee Lauder да бъдат предпочитани от всички поколения.

Няма налични продукти

Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.