JEAN PAUL GAULTIER


Когато говорим за ексцентричност в света на модата, много често споменаваме и Jean Paul Gaultier. Той е един своеобразен символ на екстравагантността и креативността. Остава до ден днешен на двата полюса на модата – или го обожаваш, или го мразиш. Дори от малък е започнал да скицира модели, които не са били приети толкова добре от компаниите, за които работи. Той е нямал и нужното образование за кариера в модния бизнес. Това обаче не го спира и той безотказно продължава да изпраща своите дизайни на всички модни компании на времето.

След дълго ходене по мъките първите, които разпознават таланта на Jean Paul Gaultier са Жан Пато и Пиер Карден. Подават му ръка и започва да работи за тях. Може би ще се сетите за известните конусови сутиени, които Мадона носеше на концертите си или мъжките поли. Да, това са идеи на Jean Paul Gaultier. Той има още много ексцентрични дизайни, които показва по модните подиуми през годините.

През 1993 година Jean Paul Gaultier поема нова насока на развитие и лансира първия си парфюм. Jean Paul Gaultier for women се появява с емблематичната си опаковка и става неминуем хит сред дамите. След този успех в парфюмерията Jean Paul Gaultier пуска на пазара над 80 различни аромата. Някои от тях остават в производство до наши дни.

Няма налични продукти

Парфюм на деня


Giorgio Armani
Acqua gi Gioia
EDP 100мл.
Цена: 106лв.